Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ ΗΣΑΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ

Ο Ευήμερος αναφέρει ότι, οι πανάρχαιοι Έλληνες Μινωικοί Κρήτες οδ- ηγούμενοι υπό του Διός, είχαν εποικήσει την Αραβία, την Περσία, τα νησιά του Ινδικού Ωκεανού, την νήσο Παγχαία, την Μεσοποταμία, όπου πολύ αργότερα ονομάσθηκαν Σουμέριοι, μέχρι και τον Εύξεινο Πόντο, όπου εμφανίσθηκαν και εγκαταστάθηκαν ως Χάλυβες. Φιλέλληνες Ινδοί της Καλκούτας, λένε: <<Πιστεύουμε ότι ήρθαμε απ'τήν Κρήτη πολύ πριν από τον Αλέξανδρο (τουλάχιστον κάποιοι από εμάς). Κρητικές σφραγίδες έχουν ανακαλυφθεί στην περιοχή μας. Το λιμάνι Γιάνγκ ήταν πολύ αρχαίο λιμάνι και η ιστορία των πραγματικών Αργοναυτικών πρέπει να είναι κρυμμένη εκεί >> (<<Οικονομικός Ταχυδρόμος>>, 6-10-94).
Μήπως αυτή η λεγόμενη <<Ινδοευρωπαϊκή γλώσσα>> και η κάποια <<άγνωστη μεσογειακή>>, θα έπρεπε να λέγεται Ελληνοκρητομινωϊκή;. O αρχαιολόγος S.K.CHATTERGI στο κεφάλαιο του περίφημου βιβλίου του <<Ιστορία και πολιτισμός του Ινδικού λαού>> όχι μονάχα παραδέχεται τη μεγάλη μετανάστευση από τα νησιά του Αιγαίου με επίκεντρο τη νήσο Κρήτη, αλλά επιμένει στην καταγωγή του ινδικού λαού από τους <<προέλληνες>> του Αιγαίου. Ένας Ινδός αρχαιολόγος αναζητώντας παλιούς ναούς βουδικούς στο Πακιστάν το 1922, βρήκε τον ένα μετά τον άλλο έξι σφραγιδόλιθους με εικονογραφική ανάγλυφη παράσταση, τέλειας τέχνης.
Μην κατορθώνοντας να ερμηνεύσει αυτούς αποτείνεται στον ανατολιστή αρχαιολόγο SIR JOHN MARSHAL, στο οποίο παρέδωσε τα ευρήματα του. Στα 1925 γίνηκε γνωστό, ότι κάποια σχέση ανάμεσα σ'αυτούς τους δακτυλιόλιθους πρέπει να υπάρχει, με την εικονογραφική παράσταση του Δίσκου της Φαιστού.

6 σχόλια:

  1. Οι Σουμέριοι έχω την εντύπωση ότι ήταν εκ Κρόνου και όχι εκ Διός. Δεν ήταν και τόσο καλά παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Θα μπορουσες να διευκρινησεις το οτι οι Σουμεριοι δεν ηταν και τοσο καλα παιδια? Η οποιος αλλος ξερει για αυτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ αυτό νόμιζα αρχικά, όμως μέσα από έρευνα και το τι λένε τα φρόκαλα για την αρχαία Ελλάδα (στο εξωτερικό κυρίως), αμέσως καταλαβαίνεις ότι ο Ευημερος είχε δίκιο.
    Anunaki αποκαλούν της δυνάμεις του Διος, επίσης αποκαλούν τον ΔΙΑ ως σατανά, δια-όλο τον Απόλλωνα ως βδέλυγμα, τους φιλοσόφους ως δαιμονισμένους... Αυτά τους μαθαίνουν οι μογγολοι - εβραίοι, αυτά λένε στο εξωτερικό. Με αποτέλεσμα, αφού τα δεις και τα ακούσεις με τα μάτια και τα αυτιά σου όλα αυτά τα παραπάνω, είναι σίγουρο οτι οι Σουμέριοι ήταν αρχαίοι έλληνες. Από το μίσος που βγάζουν το καταλαβαίνεις αυτό.
    Περα ταύτα, τελευταία άρχισαν να θέλουν οτι ο Αβραάμ ηταν σουμεριος... Για γέλια είναι... ψάχνουν να βρουν ακόμη ταυτότητα που δεν έχουν και τι θα κάνουν για να θάψουν τον Ζευς.
    Διοτι παίρνοντας τα ίδια τους τα βιβλία και εκτός οτι μισούν τους έλληνες, καταλαβαίνεις οτι προέρχονται εκ της ανατολάς. Περα ταύτα και το αίμα τους τους προδίδει, Α και Β, Κρόνιο και γιαχβεικο. Απλά εγώ πλέον, άρχισα να αναρωτούμε εάν οι Δαναοί, ήταν αυθεντικοί έλληνες η όχι, η εαν η αιμομιξία με τους Δαναούς έπιασε η δεν έπιασε. Πιο πολυ αντιλαμβανομε οτι ηταν συγχρωνη φυλή ελλήνων, κρονια.. Διότι και οι ίδιοι το λενε, εποχή αβρααμ, ήρθαν σε αιμομιξία με Δαναούς, γιαυτο και αυτοαποκαλούνται DAN. Οι έλληνες είναι γνωστά τα μορφολογικά χαρακτηριστικά τους και το αίμα τους. Εαν αναλύσεις το αίμα μογγολων, βγάζει το dna τους την λεξη YAH... σε όσους είναι έλληνες όχι.
    Κάνοντας τα όλα σούμα, δεν μπορούν απο την μια να λένε οτι οι Σουμέριοι ειναι ανουνακη, απο την άλλη τον ΔΙΑ και της δυνάμεις του ως Ανουνακη και μετα να θέλουν να εχουν ταυτότητα σουμερική... Ενω προσκυνούν την λιλιθ, γιαχβε (όπως και το αίμα τους το απαιτεί) και Κρόνο. Ο σαββαωθ είναι ο Κρόνος. Ο Κρόνος για εμάς είναι βδέλυγμα.. ας γιορτάζουν απόκριες και αφιερωμένη λόγο εβραϊκού χριστιανισμού την ημέρα Σάββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να συμπληρώσω μόνο... Γιαυτό προετοιμάζουν τον κόσμο μέσα από 1000-2 αιρέσεις, Χόλυγουντ, media που το γυροφέρνουν... Ότι οι κακοί ανουνακη θα έρθουν και θα επιτεθούν... Άντε να έρθουν να ησυχάσουμε. Θα τους βοηθήσω όσο μπορώ. Αμήν και πότε.

      Διαγραφή
    2. χαχα καλά τα λες φίλε μου, σε ένα όμως θα διαφωνίσω. Αν διαβάσεις Πλάτωνα ή Πρόκλο, τον Κρονο κάθε άλλο παρά κακό τον είχαν. Ήταν αλληγορικά η ίδια η Νόηση. Μην ξεχναμε οτι είναι πατέρας του Διός! Αλλά ο,τι δήποτε καλό, το μετέτρεψαν σε "κακό", όπως και το ιερό 666. Ανέτρεξε στον "Κρατήλο" του Πλάτωνος για περισσότερα.

      Διαγραφή

Related Posts with Thumbnails