Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Οι δέκα κορυφαίοι αρχαίοι πολιτισμοί με προηγμένη τεχνολογία

1. Αρχαία Mu ή Λεμουρία


Σύμφωνα με πολλές εσωτεριστικές πηγές, ο πρώτος πολιτισμός δημιουργήθηκε πριν από 78,000 χρόνια στη γιγαντιαία ήπειρο γνωστή σαν Mu ή Λεμουρία και διήρκησε προς έκπληξη, 52,000 χρόνια. Λέγεται πως καταστράφηκε από σεισμούς που έγιναν από μετατόπιση του πόλου που έγινε 26,000 χρόνια πριν, ή περίπου το 24,000 π.Χ. Η Mu δεν έφτασε σε τόσο υψηλή τεχνολογία, υποθετικά, όσο άλλοι μεταγενέστεροι πολιτισμοί, λέγεται παρόλα αυτά ότι έφτασε σε μια προοδευτική τεχνολογία, κυρίως στην οικοδόμηση μακροχρόνιων μεγαλιθικών κτιρίων που άντεχαν τους σεισμούς. Παρόλα αυτά, το μεγαλύτερο κατόρθωμα των Mu λέγεται πως ήταν η επιστήμη της κυβέρνησης. Υποθέτουμε, ότι υπήρχε μια γλώσσα και μια κυβέρνηση. Η εκπαίδευση ήταν το κλειδί της επιτυχίας της Αυτοκρατορίας, και επειδή κάθε πολίτης γνώριζε τους νόμους του σύμπαντος και του δινόταν πλήρη εκπαίδευση σε ένα επάγγελμα ή μια τέχνη, υπήρξε εξαιρετική οικονομική ευημερία. Η εκπαίδευση ενός παιδιού ήταν υποχρεωτική μέχρι την ηλικία των 21 έτσι ώστε να έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει το σχολείο των πολιτικών δικαιωμάτων. Αυτή η περίοδος διαρκούσε επτά χρόνια· έτσι η μικρότερη ηλικία που κάποιος μπορούσε να γίνει πολίτης της αυτοκρατορίας ήταν τα 28.




2. Αρχαία Ατλαντίδα


Λέγεται ότι όταν η ήπειρος της Mu βυθίστηκε, οι ωκεανοί του κόσμου έπεσαν δραστικά αφού το νερό ωθήθηκε προς τη νέα λεκάνη του Ατλαντικού. Τα μικρά νησιά που υπήρξαν στον Ατλαντικό κατά τη διάρκεια του πολιτισμού των Λεμούριων βγήκαν ψηλά και ξεράθηκαν εξαιτίας της υποχώρησης του ωκεανού. Η νέα περιοχή που αναδύθηκε ενώθηκε με το Αρχιπέλαγος Poseid του Ατλαντικού ωκεανού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μικρή ήπειρος. Αυτή η ήπειρος ονομάζεται σήμερα από τους ιστορικούς Ατλαντίδα, παρά το γεγονός ότι το πραγματικό της όνομα ήταν Ποσειδωνία.
Πιστεύεται ότι η Ατλαντίδα ανέβασε την τεχνολογία σε πολύ υψηλά επίπεδα, πολύ περισσότερο από αυτό που υπάρχει σήμερα στον πλανήτη μας. Στο βιβλίο A Dweller On two Planets (Ένας κάτοικος σε δύο πλανήτες), που πρώτη φορά υπαγορεύτηκε από τον Phylos το Θιβετανό σε ένα νέο καλιφορνέζο που λεγόταν Frederick Spencer Oliver το 1884, όπως επίσης και σαν συνέχεια το 1940, An Earth Dweller Returns (Ένας γήινος επιστρέφει), αποτελούν μνεία για τέτοιες εφευρέσεις και συσκευές όπως τα κλιματιστικά για να καταπολεμήσουν θανάσιμα και καταστρεπτικά αέρια· airless cylinder lamps (κυκλικά ουράνια σώματα χωρίς ατμόσφαιρα), κρυστάλλινοι αγωγοί φωτισμένοι από τις σκοτεινές δυνάμεις· ηλεκτρονικοί στρατιώτες, όπλα που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια σαν προωστική δύναμη(τα rail-gun είναι παρόμοια, και πολύ νέα εφεύρεση) μονόδρομη μεταφορά· γεννήτριες νερού, ένα εργαλείο για τη συμπύκνωση του νερού από την ατμόσφαιρα· και το Vailx, ένα εναέριο πλοίο που κυβερνούνταν από τις δυνάμεις της αιώρησης και της απώθησης.
Ο οραματιστής, Edgar Cayce, σε ένα ανάγνωσμα μίλησε για τη χρήση των αεροπλάνων και των κρυστάλλων ή της πυρίτιδας που χρησιμοποιήθηκαν για ενέργεια και παρόμοιες εφαρμογές. Μιλάει επίσης για την κακομεταχείριση της ενέργειας και τις προειδοποιήσεις για τις καταστροφές που έρχονται.




3. Η αυτοκρατορία των Ράμα στην Ινδία


Ευτυχώς, τα αρχαία βιβλία για την Αυτοκρατορία Ράμα της Ινδίας έχουν διασωθεί, αντίθετα με αυτά της Κίνας, της Αιγύπτου, της Κεντρικής Αμερικής, του Περού. Πολλά από αυτά τα αρχαία έθνη είναι τώρα είτε ερημωμένες περιοχές, που έχουν πνιγεί από πυκνή βλάστηση είτε κυριολεκτικά βυθισμένες στον πυθμένα κάποιου ωκεανού. Αλλά η Ινδία, παρά την καταστροφή από πολέμους και εισβολές, κατάφερε να διατηρήσει ένα μεγάλο τμήμα της αρχαίας της ιστορίας.
Για ένα μεγάλο διάστημα, ο Ινδικός πολιτισμός δεν χρονολογούνταν πιο παλιός από το 500 π.Χ., μόλις 200 χρόνια πριν από την εισβολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην ήπειρο. Τον περασμένο αιώνα, ωστόσο, οι εξαιρετικά εξεζητημένες πόλεις Mohenjo Daro (Λόφος των Νεκρών) και Harappa ανακαλύφθηκαν στην κοιλάδα Indus που σήμερα είναι το Πακιστάν. Η ανακάλυψη αυτών των πόλεων ανάγκασε τους αρχαιολόγους να χρονολογήσουν την αρχή του Ινδικού πολιτισμού χιλιάδες χρόνια πριν. Μια απορία για τους σημερινούς ερευνητές είναι ότι, οι πόλεις ήταν πολύ εξελιγμένες και αυτό έκανε τους πρωτοπόρους αρχαιολόγους να πιστεύουν ότι θεωρούνταν σαν όλο πριν οικοδομηθούν: ένα εξαιρετικό πρώιμο παράδειγμα σχεδιασμού πόλης.) Κάτι ακόμα πιο αξιόλογο είναι ότι το σύστημα των υδραυλικών σωληνώσεων των υπονόμων κατά μήκος της μεγάλης πόλης είναι ανώτερο από αυτό που υπάρχει στο Πακιστάν, στην Ινδία και στις περισσότερες Aσιατικές χώρες σήμερα.




4. Ο Οσιριακός πολιτισμός της Μεσογείου


Λέγεται ότι την εποχή της Ατλαντίδας και της Ράμα, η Μεσόγειος ήταν μια μεγάλη και εύφορη κοιλάδα. Αυτός ο αρχαίος πολιτισμός, που χρονολογείται πριν την δυναστική Αίγυπτο, ήταν γνωστός σαν Οσιριακός πολιτισμός. Ο ποταμός Νείλος έβγαινε από την Αφρική, όπως και σήμερα, και ονομαζόταν Ποταμός Stix. Ωστόσο, αντί να χύνεται στη Μεσόγειο στο δέλτα του Νείλου στη Βόρεια Αίγυπτο, συνέχιζε στην κοιλάδα, και μετά γυρνούσε προς τα Δυτικά για να χυθεί στο πιο βαθύ τμήμα της Μεσογειακής Κοιλάδας όπου είχε δημιουργηθεί μια μεγάλη λίμνη και κατόπιν να συνεχίσει μεταξύ της Μάλτας και της Σικελίας, και νότια της Σαρδηνίας στον Ατλαντικό στο Γιβραλτάρ (Οι στήλες του Ηρακλή).
Όταν καταστράφηκε η Ατλαντίδα σε μια κατακλυσμική σύγχυση, αυτή η κατακλυσμική αλλαγή στον Ατλαντικό σιγά-σιγά γέμισε τη Μεσογειακή Λεκάνη, καταστρέφοντας της μεγάλες Οσιριακές πόλεις και αναγκάζοντας τους να καταφύγουν σε ψηλότερες περιοχές. Αυτή η θεωρία βοηθάει να εξηγήσουμε τα παράξενα μεγαλιθικά μνημεία που βρέθηκαν κατά μήκος της Μεσογείου.
Αποτελεί γεγονός αρχαιολογικά ότι υπάρχουν πάνω από 200 γνωστές πόλεις βυθισμένες στη Μεσόγειο. Ο Αιγυπτιακός πολιτισμός, μαζί με το Μινωικό και το Μυκηναϊκό στην Κρήτη και την Ελλάδα αποτελούν, στη θεωρία, κατάλοιπα αυτής της μεγάλης, αρχαίας κουλτούρας. Αυτός ο πολιτισμός οικοδόμησε τεράστιες μεγαλιθικές αντισεισμικές κατασκευές και είχε ηλεκτρική ενέργεια και άλλες ευκολίες συνηθισμένες κατά τη διάρκεια της εποχής της Ατλαντίδας.
Όπως στην Ατλαντίδα και τη Ράμα, είχαν αερόπλοια και άλλες μεθόδους μεταφοράς, συχνά ηλεκτρικές στην ουσία. Οι περίεργες πίστες Cart στη Μάλτα, που πηγαίνουν πάνω σε λόφους και κάτω από το νερό, μπορεί να είναι τμήμα κάποιας αρχαίας Οσιριακής γραμμής τραμ, που πιθανόν μετέφερε λατομημένες πέτρες σε πόλεις που τώρα είναι βουλιαγμένες.
Πιθανόν το καλύτερο παράδειγμα της υψηλής τεχνολογίας των Οσιριανών είναι η καταπληκτική platform (αποβάθρα) που βρέθηκε στο Ba'albek, στο Λίβανο. Η κύρια πλατφόρμα συγκροτείται από τους μεγαλύτερους λαξευμένους βράχους στον κόσμο, τους γνωστούς τετραγωνισμένους λίθους (ashlars) του Ba'albek. Κάποιες από τις χαρακτηριστικές πέτρες έχουν 82 πόδια μήκος και 15 πόδια πάχος και έχει υπολογιστεί ότι ζυγίζουν 1,200 με 1,500 τόνους η καθεμία!




5. Ο πολιτισμός Uiger της ερήμου Γκόμπι


Λέγεται ότι πολλές αρχαίες πόλεις του πολιτισμού Uiger της ερήμου Γκόμπι υπήρχαν κατά την περίοδο της Ατλαντίδας και του Ράμα. Αν και η Γκόμπι σήμερα είναι μια καυτή land-licked έρημος, αυτές οι πόλεις ήταν λιμάνια ωκεανού. Ο Edgar Cayce είπε κάποια στιγμή ότι οι ανελκυστήρες θα ανακαλυφθούν σε μια χαμένη πόλη στην έρημο Γκόμπι, και αφού αυτό δεν συνέβη ακόμη, δεν αποκλείεται.
Οι Vimanas και άλλες προοδευτικές συσκευές λέγεται ότι χρησιμοπιήθηκαν στην περιοχή Uiger, και ο διάσημος Ρώσος εξερευνητής Nicholas Roerich ανέφερε ότι είδε ιπτάμενο δίσκο πάνω από το βόρειο Θιβέτ τη δεκαετία του '30. Ίσως το σκάφος να ήταν ένα αρχαίο Vimana που ήρθε από μια πόλη που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την τεχνολογία Uiger που υπάρχει στο Βόρειο Θιβέτ η στην έρημο Γκόμπι.
Σημαντικό είναι ότι, υποστηρίζεται ότι οι Πρεσβύτεροι της Λεμουρίας, γνωστοί ως το 13ο Σχολείο, μετέφεραν το αρχηγείο τους πριν τον κατακλυσμό στο ακατοίκητο οροπέδιο της Κεντρικής Ασίας που τώρα ονομάζουμε Θιβέτ. Εδώ υποθετικά ίδρυσαν μια βιβλιοθήκη και ένα σχολείο γνωστό ως The Great White Brotherhood (Η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα). Για παράδειγμα, ο μεγάλος κινέζος φιλόσοφος Lao Tzu, που γεννήθηκε το 604 π.Χ., μιλούσε συχνά για Αρχαίους Κυρίους (Ancient Masters) και τη βαθιά τους σοφία.
Έγραψε το φημισμένο βιβλίο, Ταο Τε Τσινγκ, πιθανόν το πιο δημοφιλές βιβλίο που έχει ποτέ γραφτεί στα Κινέζικα. Όταν τελικά έφυγε από την Κίνα, κοντά στο τέλος της πολύ μεγάλης του ζωής, ταξίδεψε προς τη δύση στη θρυλική γη του Hsi Wang Mu. Σύμφωνα με τα αρχαία Κινέζικα, αυτό ήταν το αρχηγείο των Αρχαίων Κυρίων (Ancient Ones). Θα μπορούσε αυτό να ήταν η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα και το 13ο Σχολείο της Λεμουρίας;


6. TIAHUANACO


Όπως στη Λεμουρία και την Ατλαντίδα, οι κατασκευές στη Νότια Αμερική είχαν μεγαλιθικές αναλογίες σχεδιασμένες με πολυγωνικές τεχνικές έτσι ώστε να κάνουν τους ο-γκώδης τοίχους αντισεισμικούς. Η ανθεκτικότητα των τοίχων στους σεισμούς ήταν σημαντική σε όλο το Ring-of-Fire, αρχαία Λεμουρία.
Τα σπίτια και τα κοινοτικά κτίρια ήταν φτιαγμένα από μεγάλιθους. Εξαιτίας της υψηλής εκτίμησης που έδειχνε η κουλτούρα για την καλή διαβίωση των μελλοντικών γενεών και τη σημασία που έδωσαν πάνω στο gradual, διατήρησαν την ανάπτυξη της κοινωνίας, και δημιουργήθηκαν κατασκευές που κράτησαν για χιλιάδες χρόνια. Ένα σπίτι που θα κατασκευαστεί από τσιμέντο, ξύλο και γύψινους τοίχους θα διαρκέσει εκατό χρόνια ή κάπου εκεί, αν διατηρηθεί. Μάρτυρας είναι οι μεγαλιθικές κατασκευές της Αιγύπτου, της Μάλτας, του Περού.
Τα κτίρια αυτά υπάρχουν ακόμη και σήμερα. Το Κούζκο, η αρχαία πρωτεύουσα του Περού, που κατασκευάστηκε πιθανόν πριν τους Ίνκας, κατοικείτε ακόμη και σήμερα μετά από χιλιάδες χρόνια. Πράγματι, τα περισσότερα κτίρια στο κέντρο του Κούζκο σήμερα έχουν τοίχους που είναι εκατοντάδων ετών (ενώ πιο σύγχρονα κτίρια που κατασκευάστηκαν από τους Ισπανούς ήδη καταρρέουν).
Μόλις μερικά μίλια ανατολικά του Κούζκο υπάρχουν τα ερείπια του Puma Punku, ψηλά στο Altiplano της Βολιβίας. Τα ερείπια του Puma Punku, περίπου ένα μίλι από τα διάσημα ερείπια του Tiahuanaco, είναι ογκώδης μεγαλιθικές κατασκευές που tossed about(διαλύθηκαν) σαν τουβλάκια από παιχνίδι. Τι κατακλυσμική αναταραχή μπορεί να έκανε τέτοιο πράγμα; Αυτό είναι το είδος της μεγαλιθικής κατα-σκευής που είχε προοπτική να διαρκέσει για χιλιάδες χρόνια, αλλά, οι 100-τονοι λίθοι διαλύθηκαν σε κομμάτια από ισχυρές γεωλογικές δυνάμεις.
Φαίνεται ότι η ήπειρος της Νότιας Αμερικής ξαφνικά και βίαια ωθήθηκε προς τα πάνω κατά τη διάρκεια κάποιου κατακλυσμού, κατά πάσα πιθανότητα μετατόπιση του πόλου. Ένα προηγούμενο επίπεδο της θάλασσας μπορεί κανείς να δει σήμερα στα 13,000 πόδια στα όρη των Άνδεων. Πιθανή απόδειξη γι' αυτό το σενάριο είναι ότι, πολλά απολιθώματα του ωκεανού μπορεί να βρεθούν κοντά στη λίμνη Τιτικάκα. Η λίμνη κατοικείται από τους μόνους γνωστούς ιππόκαμπους του γλυκού νερού.




7. Οι Μάγια


Οι πυραμίδες των Μάγια εκτείνονται από την Κεντρική Αμερική εώς και τα Ινδονησιακά νησιά της Ιάβας. Η πυραμίδα του Sukuh, στην πλαγιά του όρους Lawu κοντά στη Sura-karta στην κεντρική Ιάβα είναι ένας καταπληκτικός ναός με πέτρινη στήλη και μια πυραμίδα με διαβαθμίσεις που είναι εφάμιλλη με οποιαδήποτε από αυτές στη ζούγκλα της Κεντρικής Αμερικής. Η πυραμίδα ουσιαστικά είναι ίδια με τις πυραμίδες που βρέθηκαν στην περιοχή των αρχαίων Μάγια στο Uaxactun, κοντά στο Tikal.
Οι αρχαίοι Μάγια ήταν εξαιρετικοί αστρονόμοι και μα-θηματικοί ενώ οι αγροτικές πόλεις τους ζούσαν σε αρμονία με τη γη. Κατασκεύασαν κανάλια και υδροπονικές κηπουπόλεις σε όλη την αρχαία Yucatan Peninsula.
Ο Edgar Cayce αναφέρει τους Μάγια και την τεχνολογία τους σε ένα ανάγνωσμα: Σαν περιγραφή για τον τρόπο κατασκευής της πέτρας: βρίσκουμε ότι ήταν ένα μεγάλο κυλινδρικό ποτήρι (όπως θα λέγαμε σήμερα)· κομμένο με διαμάντια με τέτοιο τρόπο που ο κορυφαίος λίθος στην κορυφή συγκέντρωνε τη δύναμη ή την ισχύ που συλλεγόταν μεταξύ του τέλους του κυλίνδρου και του κορυφαίου λίθου. Όπως σημειώνεται, τα σημεία στη γη, στα οποία ο τρόπος κατασκευής είναι ίδιος, είναι τρία, όπως είναι σήμερα: στο βυθισμένο τμήμα της Ατλαντίδας, ή Ποσειδωνία, όπου ένα τμήμα των ναών μπορεί ακόμη να ανεβρεθεί κάτω από τη λάσπη τόσων χρόνων από το θαλασσινό νερό, κοντά σ' αυτό που είναι γνωστό σαν Bimini, στην ακτή της Φλόριντα.
Και (δεύτερον) στα μνημεία των ναών στην Αίγυπτο, όπου η ύπαρξη έδρασε αργότερα σε συνεργασία με άλλους για να διατηρηθούν τα μνημεία που ήρθαν από τη γη όπου είχαν διατηρηθεί. Επίσης (τρίτον) στα μνημεία που μεταφέρθηκαν σ' αυτό που είναι γνωστό σαν Yucatan, στην Αμερική, όπου αυτές οι πέτρες (που ξέρουν τόσα λίγα γι' αυτές) είναι τώρα, και ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.
Πιστεύεται ότι κάπου στην περιοχή των Μάγια υπάρχει ένα αρχαίο Hall of Records, πιθανόν κάτω από ένα πυραμιδικό συγκρότημα , σε ένα υπόγειο τούνελ και σύστημα θαλά-μων. Κάποιες πηγές λένε ότι αυτός ο θησαυρός αρχαίων γνώσεων έχει κρατηθεί σε κρυστάλλους χαλαζία που είναι εξαιρετικής ποιότητας και έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν μεγάλες ποσότητες πληροφορίας με παρόμοιο τρόπο όπως ένα σύγχρονο CD.




8. Αρχαία Κίνα


Η αρχαία Κίνα, γνωστή σαν Han China, λέγεται ότι προήλθε, όπως όλοι οι πολιτισμοί, από την τεράστια ήπειρο του Ειρηνικού, Λεμουρία. Οι αρχαίοι Κινέζοι είναι γνωστοί για τα sky-chariots, τη γεωμαντεία, και την κατασκευή νεφρίτη που μοιράζονταν με τους Μάγια. Πραγματικά, οι αρχαίες ιστορίες των Κινέζων και των Μάγια φαίνεται ότι συνδέονται.
Οι ανθρωπολόγοι δίνουν μεγάλη σημασία στην περίπτωση να έφτασε Ταοιστική επίδραση στην Κεντρική Αμερική με την παρουσίαση συμβόλων και επαναλαμβανόμενα σχέδια της δυναστείας Shang (to Γιν-Γιανγκ είναι το πιο γνωστό, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα) και μετά συνδέοντας αυτά με γνωστές τέχνες των Μάγια και τα ανάγλυφα. Ο νεφρίτης είχε μεγάλη σημασία για τους Κινέζους Shang. Μέχρι στιγμής, η πηγή του νεφρίτη στην Κίνα δεν έχει εξακριβωθεί. Πολύ απ' αυτό μπορεί να έχει έρθει από την Κεντρική Αμερική.
Ακόμη και η πηγή στην Κεντρική Αμερική αποτελεί ένα μυστήριο· πολλά αρχαία μεταλλεία νεφρίτη πιστεύεται ότι δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμη. Οι ανθρωπολόγοι υποστηρίζουν ότι τα ταξίδια των Κινέζων, μεταξύ 500-300 π.Χ., μπορεί να συνδυάστηκαν με την Ταοιστική παράδοση για τα μαγικά μανιτάρια ή τα βότανα για τη μακροζωία.
Πολύ συχνά οι αρχαίοι Κινέζοι θεωρούνται σαν οι δημιουργοί κάθε ανακάλυψης από το χαρτί τουαλέτας, τον ανιχνευτή σεισμών, τα χάρτινα χρήματα, τα κανόνια, την τεχνολογία ρουκετών, τις μεθόδους εκτύπωσης, και χιλιάδες άλλες έξυπνες και υψηλής τεχνολογίας πράγματα. Το 1959 αρχαιολόγοι στην Κίνα ανακάλυψαν belt buckles φτιαγμένα από αλουμίνιο χιλιάδες χρόνια πριν. Το αλουμίνιο γενικά κατασκευάζεται από βωξίτη με ηλεκτρική ενέργεια.




9. Αρχαία Αιθιοπία και Μεσοποταμία


Από αρχαία κείμενα όπως η Βίβλος και το ββλίο της Αιθιοπίας Kebra Negast, έχουμε ιστορίες για την υψηλή τεχνολογία της αρχαίας Αιθιοπίας και Μεσοποταμίας. Λέγεται ότι ο ναός της Ιερουσαλήμ ιδρύθηκε πάνω σε τρεις γιγαντιαίες τετράγωνες πέτρες παρόμοιες μ' αυτές στο Ba'al-bek, στο Λίβανο.
Σήμερα, ο τιμώμενος Ναός του Σολόμωντα και ο μουσουλμανικός ναός Μουσουλμανικός Τρούλος του Βράχου υπάρχουν σ' αυτή τη θέση, των οποίων η ίδρυση φαίνεται ότι φτάνει πίσω στον Οσιριακό πολιτισμό. Όπως οι περισσότερες μετέπειτα Φοινικικές κατασκευές, το κτίριο στο Ναό για την Κιβωτό της Διαθήκης και οι ναοί στην Αιθιοπία είναι οι τελευταίες από τις μεγαλιθικές κατασκευές. The massive Temple Mount που κατασκευάστηκε από το Βασιλιά Σολομώντα στα ερείπια ενός προηγούμενου μεγαλιθικού ναού, φτιάχτηκε για να αποθηκευτεί το αρχαίο ενθύμιο γνωστή σαν Κιβωτός της Διαθήκης Η Κιβωτός της Διαθήκης λέγεται ότι ήταν ένα κουτί που ήταν ηλεκτρική γεννήτρια και είχε πολλά ιερά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου ενός συμπαγούς χρυσού αγάλματος από προηγούμενους πολιτισμούς που ονομάζεται το Άγιο των Αγίων.
Αυτό το κουτί και το χρυσό άγαλμα λέγεται ότι μεταφέρθηκαν από το θάλαμο του Βασιλιά στην Μεγάλη Πυραμίδα στην Αίγυπτο από τον Μωυσή κατά τη περίοδο της ομαδικής Εξόδου.
Πολλοί μαθητές πιστεύουν ότι η Κιβωτός της Διαθήκης, όπως άλλα αρχαία τεχνουργήματα, ήταν ουσιαστικά ηλεκτρικές συσκευές, κάποιες από τις οποίες λατρεύονταν στους ναούς σαν μάντες. Η Βίβλος διηγείται πόσο βέβαιο είναι ότι αναρμόδια άτομα που θα ακουμπήσουν την κιβωτό θα πεθάνουν από ηλεκτροπληξία.




10. Το Βασίλειο του Aroi Sun του Ειρηνικού


Ο τελευταίος αρχαίος πολιτισμός στη λίστα μου είναι η σχεδόν άγνωστη αρχαία κουλτούρα του Βασιλείου του Aroi Sun του Ειρηνικού. Ενώ η ονομαζόμενη χαμένη ήπειρος της Λεμουρίας βυθίστηκε πριν από 24,000 χρόνια σε μια μετατόπιση του πόλου, ο Ειρηνικός αργότερα επανακατοικήθηκε από μια φυλετική μίξη όλων των πολιτισμών, από τη Ράμα, την Κίνα, της Αφρική την Αμερική.
Ένα εξελιγμένο νησιώτικο έθνος, με μεγαλύτερες εκτάσεις γης απ' ότι είναι συνήθως στον Ειρηνικό, μεγάλωσε γύρω από την Πολυνησία, τη Μελανησία και τη Μικρονησία. Αρχαίοι θρύλοι στην Πολυνησία αποδίδουν αυτό τον εξαιρετικό πολιτισμό στο Βασίλειο του Αroi που υπήρξε πολλές χιλιάδες χρόνια πριν από την επαναανακάλυψη του Ειρηνικού από τους Ευρωπαίους.
Οι Aroi δημιούργησαν πολλές από τις μεγαλιθικές πυραμίδες, platforms(τις πλατφόρμες), τόξα, δρόμους και αγάλματα σε κάθε σημείο του Κεντρικού Ειρηνικού. Όταν κάποιοι από τους πάνω από 400 λόφους από χαλίκι εκσκάφθηκαν στη Νέα Καληδονία στη δεκαετία του '60, βρέθηκε με τη βοήθεια του ισότοπου άνθρακα ότι στήλες από ασβέστη και κοχύλια χρονολογούνταν από το Γέιλ και το Μουσείο της Νέας Καληδονίας πριν το 5120 π.Χ. και το 10,950 π.Χ. Αυτές τις παράξενες στήλες μπορεί να τις δει κανείς στο Νότιο τμήμα της Νέας Καληδονίας και στο Νησί των Πεύκων (Isle of Pines).
Σύμφωνα με τους νησιώτες της ανατολικής πλευράς, τα αγάλματα των νησιών περπατούσαν ή αιωρούνταν έτσι ώστε να μετακινούνται σπειροειδώς με την πορεία του ρολογιού γύρω από το νησί. Στο νησί του Pohnpei, οι μικρονήσιοι δηλώνουν ότι οι λίθοι από την πόλη των έντεκα τετραγωνικών μιλίων αιωρήθηκαν ως το σημείο.
Οι πολυνήσιοι της Νέας Ζηλανδίας, του Νησιού του Πάσχα, της Χαβάης και Ταϊτής πιστεύουν ότι οι πρόγονοι τους είχαν την ικανότητα να πετούν και ταξίδευαν μέσω του αέρα από νησί σε νησί. Ήταν αυτή η πτήση Air Atlantis που σταμάτησε στη Μάλτα, στο Ba'albek, και στη Ράμα και προκαθόρισε για το απόμακρο αλλά διάσημο συνεδριακό κέντρο στο Νησί του Πάσχα;


The ten leading ancient civilizations with advanced technology
1. Ancient Mu or Lemuria

According to several sources esoteristikes the first civilization was created 78.000 years before the giant continent known as Mu or Lemuria and lasted for a surprise, 52.000 years. It is said to have been destroyed by earthquakes made by shifting the pole was 26.000 years ago, or about 24 000 BC The Mu did not reach as high technology, supposedly, as other later civilizations, said however that he came to a progressive technology, particularly in building long-lasting megalithic buildings that withstand earthquakes. However, the greatest achievement of Mu is said to be the science of government. Assume that there was one language and one government. Education was the key to the success of the Empire, and because every citizen knows the laws of the universe and was given thorough training in a profession or an art, there was great economic prosperity. The education of a child was compulsory until the age of 21 to have the right to attend school civil rights. This period lasted for seven years, so the younger someone could become a citizen of the empire was 28.


2. Ancient Atlantis

It is said that when the continent of Mu sank, the oceans of the world fell sharply after the water was pushed to a new area of the Atlantic. The small islands that were in the Atlantic during the culture of Larvae have dried up and went because of the receding ocean. The new area has emerged merged with Archipelago Poseid Atlantic ocean resulted in a small continent. This continent is now called Atlantis by historians, although its real name was Posidonia.
It is believed that Atlantis lifted technology at very high levels, much more than what currently exists on our planet. In his book A Dweller On two Planets (A resident of two planets), which first dictated by Phylos the Tibetans in a new Californian named Frederick Spencer Oliver in 1884, as well as continuity in 1940, An Earth Dweller Returns (A Earth returns) are made for such inventions and devices as air conditioners to fight deadly and destructive gases · airless cylinder lamps (circular celestial bodies without atmosphere), crystal pipes illuminated by the dark forces; electronic soldiers, guns powered by electricity as a propulsive force (the rail-gun is similar, and very new invention) one-way transfer; water generators, a tool for condensing water from the atmosphere; and Vailx, an aerial ship ruled by forces of levitation and repulsion .
The visionary, Edgar Cayce, a reading talked about using planes, and crystal or powder used for energy and similar applications. He also talks about the abuse of power and warnings of disasters to come.


3. The Rama Empire in India

Fortunately, the ancient books of India's Rama Empire have been preserved, unlike those of China, Egypt, Central America, Peru. Many of these ancient nations are now either deserted areas that have drowned in thick vegetation or literally submerged in an oceanic bottom. But India, despite the destruction of war and invasion, managed to retain a large part of ancient history.
For a long time, the Indian culture is not oldest dating from 500 BC until 200 years before the invasion of Alexander the continent. In the last century, however, the extremely sophisticated cities of Mohenjo Daro (Hill of the Dead) and Harappa were discovered in the Indus valley is now Pakistan. The discovery of these cities forced archaeologists to date the beginning of Indian culture for thousands of years ago. A question for today's researchers is that the cities were very developed and it made the pioneer archaeologists to believe it was regarded as increasingly built before: a great early example of town planning.) Something even more remarkable is that the system of plumbing, sewage along the big city is more than what exists in Pakistan, India and most Asian countries today.


4. The culture of the Mediterranean Osiriakos

It is said that at the time of Atlantis and Rama, the Mediterranean was a large and fertile valley. This ancient civilization which dates back to dynastic Egypt, was known as Osiriakos culture. The River Nile came from Africa, as now, was called River Stix. However, instead of flowing into the Mediterranean in the Nile Delta in northern Egypt, continued in the valley, and after going round to the West to shed in the deepest part of the Mediterranean Valley where it created a large lake and then continue between Malta and Sicily, Sardinia and southern Atlantic at Gibraltar (the columns of Hercules).
When Atlantis was destroyed in one cataclysmic confusion, this cataclysmic change in the Atlantic slowly filled the Mediterranean Basin, destroying the major cities Osiriakes and forcing them to flee to higher areas. This theory helps to explain the strange megalithic monuments found along the Mediterranean.
Is an archaeological fact that there is more than 200 known sunken cities in the Mediterranean. The Egyptian civilization, along with the Minoan and Mycenaean Crete and Greece are, in theory, remnants of this great, ancient culture. This civilization built huge earthquake-proof megalithic structures and had electricity and other conveniences common during the era of Atlantis.
Like Atlantis and Rama had airships and other modes of transport, often electrical in substance. The strange Cart tracks in Malta, going over hills and under the water, can be part of an ancient Osiriakis tram line, possibly carrying latomimenes stones in towns that are now sunken.
Perhaps the best example of high technology Osirianon is amazing platform (dock) found in Ba'albek, in Lebanon. The main platform is composed of the largest hewn rocks in the world, known ashlar (ashlars) of Ba'albek. Some of the key stones are 82 feet long and 15 feet thick and is estimated to weigh from 1.200 to 1.500 tons each!


5. Culture Uiger Gobi desert

It is said that many ancient cities of culture Uiger the Gobi desert was the period of Atlantis and Rama. Though the Gobi is now a hot land-licked desert, these cities were ocean ports. The Edgar Cayce said a moment that lifts will discover a lost city in the Gobi desert, and since this has not happened yet, is not excluded.
The Vimanas and other progressive machines said chrisimopiithikan in Uiger, and the famous Russian explorer Nicholas Roerich reported seeing flying disc over northern Tibet in the 30s. Maybe the boat was an ancient Vimana came from a town that still uses technology Uiger on the northern Tibet, the Gobi desert.
Importantly, it argues that the Elders of Lemuria, known as the 13th school, they moved their headquarters before the flood on the uninhabited plateau of Central Asia now call Tibet. Here supposedly established a library and a school known as The Great White Brotherhood (The Great White Brotherhood). For example, the great Chinese philosopher Lao Tzu, born in 604 BC, talked frequently Κυρίους Ancient (Ancient Masters) and deep wisdom.
He wrote his famous book, Tao Te Ching, probably the most popular book ever written in Chinese. When he finally left China, near the end of a very long life, he traveled west to the legendary land of Hsi Wang Mu. According to ancient Chinese, was the headquarters of the Ancient Masters (Ancient Ones). Could this have been the Great White Brotherhood and the 13th School of Lemuria?

6. TIAHUANACO

As in Lemuria and Atlantis, construction in South America were megalithic proportions designed with polygonal techniques to make their in-the-wall gkodis earthquake. The resistance of the walls during the earthquake was significant across the Ring-of-Fire, ancient Lemuria.
The houses and community buildings were made of megalith. Because of the high estimate which showed the culture for the welfare of future generations and the importance given to more gradual, sustained growth of society, and created buildings which lasted for thousands of years. One house will be constructed of concrete, wood and plaster walls will last one hundred years or so, if maintained. Witness the megalithic construction is in Egypt, Malta, Peru.
These buildings still exist today. In Cuzco, the ancient capital of Peru, probably built before the Incas, is still inhabited today after thousands of years. In fact, most buildings in downtown Cuzco today have walls that are hundreds of years (and more modern buildings erected by the Spaniards already crumbling).
Just a few miles east of Cuzco are the ruins of Puma Punku, high in the Bolivian Altiplano. The ruins of Puma Punku, about a mile from the famous ruins of Tiahuanaco, are massive megalithic constructions that tossed about (dissolved) like bricks from the game. What cataclysmic upheaval could make such a thing? This is the kind of megalithic during manufacture that was to last for thousands of years, but the 100 tons of stones, broke into pieces by powerful geological forces.
It seems that the continent of South America suddenly and violently pushed upwards during a flood, probably shift the pole. A former sea level can be seen today at 13 000 feet in the Andes Mountains. Possible Proof for this story is that many ocean fossils can be found near Lake Titicaca. The lake is inhabited by the only known freshwater seahorses.


7. The Maya

The Mayan pyramids stretching from Central America to and Indonesian islands of Java. The Pyramid Sukuh, the slope of Mount Lawu near Sura-karta in central Java is an amazing temple with stone columns and a pyramid with ratings that are comparable with any of them in the jungles of Central America. The pyramid is essentially identical to the pyramids found in the ancient Maya in Uaxactun, near Tikal.
The ancient Maya were excellent astronomers and long-thimatikoi while rural towns lived in harmony with the earth. They built canals and hydroponic garden cities throughout the ancient Yucatan Peninsula.
The Edgar Cayce mentions the Mayas and their technology in one reading: As a description for the construction of stone: find it was a large cylindrical glass (as we say today) cut diamond in a manner that the top stones gathered on the top the power or power collected between the end of the cylinder and the top stone. As noted, points to the land where the construction is, he is three, as it is today: in the sunken portion of Atlantis, or Posidonia, where some of the temples can still be retrieved under the mud so many years by the sea water, near what is known as Bimini, on the coast of Florida.
And (ii) the sites of temples in Egypt, where there acted later in cooperation with others to preserve the monuments came from the land where they had maintained. Also (iii) the monuments transferred to what is known as the Yucatan, in America, where these stones (that they know so little about them) is now, and discovered over the past few months.
It is believed that somewhere in the region of the Maya is an ancient Hall of Records, probably under a pyramid complex, an underground tunnel and chamber system-persons. Some sources say that this treasure of ancient knowledge is kept in quartz crystals that are of exceptional quality and are able to keep large amounts of information in a similar manner as a modern CD.


8. Ancient China

Ancient China, known as Han China, said that it came, like all civilizations, from the huge continent of the Pacific, Lemuria. The Ancient Chinese are known for their sky-chariots, the geomanteia and construction of jade, which shared with the Maya. Actually, the ancient stories of the Chinese and the Maya seem to be connected.
Anthropologists pay attention to the case have arrived Taoist influence in Central America with the presentation of symbols and repeating patterns Dynasty Shang (to Yin-Yang is the best known, but there are many more) and then linking them to known Mayan art and reliefs. The jade was very important for the Chinese Shang. So far, the source of jade in China has not been established. Many of them may have come from Central America.
Even the source in Central America is a mystery many ancient jade mines are believed to have invented. Anthropologists argue that the Chinese travel between 500-300 BC, may be combined with the Taoist tradition of magic mushrooms or herbs for longevity.
Very often the ancient Chinese regarded as the creators of any discovery of toilet paper, the seismic detector, paper money, canons, rocket technology, printing methods, and thousands of other clever and high-tech stuff. In 1959 archaeologists in China discovered belt buckles made out of aluminum thousands of years ago. Aluminium is generally made from bauxite with electricity.


9. Ancient Mesopotamia Ethiopia

From ancient texts like the Bible and the Ethiopian vvlio Kebra Negast, we have stories about high technology of ancient Ethiopia and Mesopotamia. It is said that the temple of Jerusalem was founded upon three gigantic square stones similar to those in Ba'al-bek, Lebanon.
Today, the honoree Temple of Solomon and the Temple Muslim Muslim Dome of the Rock are in this position, including the establishment seems to reach back to Osiriako culture. Like most later Phoenician construction, the building of the Temple for the Ark of the Covenant and the temples in Ethiopia are the last of the megalithic structures. The massive Temple Mount built by King Solomon on the ruins of earlier megalithic temple, built to save the ancient memento known as the Ark of the Covenant The Ark of the Covenant is said to have a box that was electric generator and had many sacred objects including a solid gold statue from earlier cultures that is called the Holy of Holies.
This box and gold statue is said to have moved from the King's chamber in the Great Pyramid in Egypt by Moses during the period of the Exodus team.
Many students believe that the Ark of the Covenant, like other ancient artefacts were virtually appliances, some of which were worshiped in temples as clairvoyant. The Bible tells how true is that incompetent people to touch the ark will die from shock.


10. The Kingdom of Aroi Sun Pacific

The last ancient civilization on my list is virtually unknown ancient culture of the Kingdom of Aroi Sun Pacific. While the so-called lost continent of Lemuria sank 24.000 years ago in a pole shift, the Pacific later repopulated by a racial mixture of all cultures, from Rama, China, Africa and America.
An advanced island nation, with more land than is usual in the Pacific, grew up around Polynesia, Melanesia and Micronesia. Ancient legends in Polynesia attribute this great culture in the Kingdom of Aroi that was several thousand years before epanaanakalypsi Pacific by Europeans.
The Aroi created many of the megalithic pyramids, platforms (platforms), bows, streets and statues in every part of the Central Pacific. When some of the more than 400 gravel hills ekskafthikan in New Caledonia in the 60s, was found using the carbon isotope that columns of lime and shells dating from Yale and the Museum of New Caledonia before 5120 BC and 10 950 BC 

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails