Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;; Ή ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ;

Σε άρθρο μου παρακάτω αναφέρω για την αστρονομική γνώση των αρχαίων Ελλήνων και πως συνέδεαν το Σύμπαν (μακρόκοσμος) με τον καθένα μας ξεχωριστά (μικρόκοσμος). "Η θεογνωσία της αστρολογίας στην αρχαία Ελλάδα, αστρολογία και ιατρική" Όλη αυτή η γνώση είναι τώρα σ' εμας άγνωστη ή κατά καποιον τρόπο αλλοιωμένη και όπως αρκετοί γνωρίζουν υπάρχουν πολλά αρχαία ελληνικά έγγραφα που διατηρούνται κρυμμένα σε μεγάλες βιβλιοθήκες (Βατικανό) που πρόσβαση δεν έχει το κοινό.Παρακάτω έχουμε ένα άρθρο που, με βάση γνώσεις υπερδιαστατικής φυσικής, συγχέουν το Σύμπαν με γεγονότα που συμβαίνουν στην Γη! Γιατί γίνεται αυτό? Διαβάστε προσεχτικά το άρθρο.




Στο παρακάτω άρθρο γράφει ο Κος Ίων Μάγγος




ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ




Μια Αποκοσμη Αστροσοφικη Συνωμοσια 300 Ετων !!! Και το 33ο Μυστικο της Αμερικης !!!


Ιων Μαγγος αρθρο δημοσιευμενο στο περιοδικο Mystery


Σε αυτό το άρθρο θα δούμε, πολλές συμπτώσεις. Συμπτώσεις που δεν ειναι καθόλου συμπτώσεις, και φτάνουν στην προδοσία της ανθρωπότητος. Φταίνε όλοι οι <<μυημένοι>> κύριοι ωρισμένων μυστικών εταιριών, που τα στήνουν ολα αυτά, μέ την απίστευτη βλακεία που τους διακατέχει. Δεν αντιλαμβάνονται οτι παραπαίουν μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε δημιουργία, όλων των διαστάσεων συμπεριλαμβανομένων. Ασχολούνται με μαγικά κολπάκια, που στην καλύτερη περίπτωση, και πολλύ τραβηγμένα, φθάνουν μέχρι το μέσον του αστρικού. Δηλαδή μέσα στα σκατά για όποιον εχει την σωστή (αιρετική για άλλους) μεταφυσική εκπαίδευση, για να καταλάβει τι εννοώ. Και φυσικά χάνουν την ταυτοτητά τους (ψυχή). Ομως ο πραγματικός θάνατος για αυτούς τους κυρίους είναι κάτι απίθανα επώδυνο, και διαρκεί τεράστιο χρονικό διάστημα, στις παγωμένες <<κολάσεις>> του μεσοαστρικού πεδίου.






Αρκετά όμως με την φιλόσοφία, ας δούμε τι έχουμε εδώ. Για όλα τα σημαντικά γεγονότα των τελευταίων τριακοσίων ετών,που εξετάζουμε εδώ, χρησιμοποιούν ενα timing που λαμβάνει υπ όψιν συγκεκριμένα ουράνια σώματα στις 0 – 3,33 – 19,5 – 33 και 33,33 μοίρες ως προς τον ορίζοντα του γεγονότος.


Τα σχεδιαγράμματα φτιαχτήκανε με το πρόγραμμα RedShift.


Τα στοιχεία που δείνουμε ειναι τελείως δειγματοληπτικά. Είναι ελάχιστα παραδείγματα μπροστά στον πραγματικό όγκο των δεδομένων. Δεν μπορούμε σε ενα άρθρο να σας δώσουμε πλήρη εικόνα. Ομως θα πάρετε μια καλή γεύση.


Ιστορικά και πολιτικά γεγονότα




Εικόνα 1. Είναι η αναγόρευση του Τζώρτζ Ουάσινγκτον ως προέδρου στις 30-04-1789 στις 12.58 μμ οπως φαίνεται στην Νεα Υόρκη. Ο Σείριος στις 19,5 μοίρες, και αυτό είναι σοβαρό γιατί οι 19,5 μοίρες παίζουν τεράστιο ρόλο στην Υπερδιαστατική φυσική.












Εικόνα 2. Η Ιαπωνική επίθεση στο Πέρλ Χάρμπορ στις 7 Δεκεμβρίου 1941 στις 7.55 πμ ώρα Χαβάης, όπως φαίνεται απο το Τόκυο. Πάλι ο Σείριος – Ισις στις 33 μοίρες. Στην Αιγυπτιακή μασωνία ο Σείριος εναλάσεται με τη Ισιδα.












Εικόνα 3. Στην απόβαση της Νορμανδίας με τις πρώτες οβίδες να πέφτουν στις Γερμανικές θέσεις. Στις 06-06-1944 στις 6.31πμ. Με τον Mintaka στις 0 μοίρες ως προς την Νορμανδία. Εδω παραείναι σοβαρά τα πράγματα. Χρησιμοποιούν το κεντρικό άστρο της ζώνης του Ορίωνα. Ε βέβαια είναι το κέντρο της αυτοκρατορίας των δράκων και των ανακτόρων των βασιλικών οικογενειών τους, και ειδικά των βασιλισσών του Ωρίωνα. Τώρα το οτι οι βασίλισσες θυμίζουν την μαμά άλιεν και εχουν σχέση με τις μαύρες μαντόνες των Καθολικών σύμπτωση είναι και αυτό.












Εικόνα 4. Χιροσίμα. Η στιγμή της εκρήξεως της ατομικής βόμβας του Little Boy στις 6 Αυγούστου 1945, στις 8.15πμ τοπικη ώρα. Εδω τι να σχολιάσουμε ; παρά μόνο να θυμηθούμε τον Λάβκραφτ και τον τρελλό θεό Αζαζώθ. Για αυτό κάπιοι προπολεμικά είχαν ανησυχήσει όταν ο Λάβκραφτ είχε αρχίσει να δημοσιεύει τα διηγηματά του. Ο Σείριος πάλι στις 33.33 μοίρες παρακαλώ.












Εικόνα 5. Ιράκ. Επίθεση των Ηνωμένων Πολιτειών στην Βαγδάτη στις 16 Δεκεμβρίου 1998 στις 4.26μμ.Ο Alnilam της ζώνης του Ωρίωνα είναι στις 19,5 μοίρες κάτω απο τον ορίζοντα του γεγονότος. Το άστρο της Μεγάλης Πυραμίδας.












Εικόνα 6. Ουάσινγκτον. Την ώρα που ο πρόεδρος Κλίντον δίνει την διαταγή για την επίθεση στο Ιράκ, την 16 Δεκεμβρίου 1998 στις 8.00πμ. Ο γνωστός μας Σείριος – Ισις στις 19,5 μοίρες κάτω απο τον ορίζοντα του γεγονότος.










Εικόνα 7. Ουάσινγκτον DC, ώρα έναρξης της ομιλίας του προέδρου Κλίντον στις 16 Δεκεμβρίου 1998 απο το οβάλ γραφείο, στις 6.00 μμ, για την επίθεση στο Ιράκ. Ο Mintaka της ζώνης του Ωρίωνα είναι στο ορίζοντα του γεγονότος, δηλαδη στις 0 μοίρες. Αμάν, αυτή η ζώνη του Ωρίωνα. Αλλα τι να κάνουμε, αφού είναι η πατρίδα των επικυρίαρχων στον πλανήτη μας !!!












Εικόνα 8. Ουάσινγκτον DC, ώρα που τελειώνει την παραπάνω ομιλία του ο πρόεδρος Κλίντον, στις 16 Δεκεμβρίου 1998 την 6.15 μμ. Πάλι ενα αστέρι της ζώνης του Ωρίωνα στον ορίζοντα του γεγονότος, στις 0 μοίρες.












NASA






Εικόνα 9. Ο ουρανός πάνω απο το JPL (Jet Propulsion Laboratory της NASA) στην προσγείωση του Surveyor 3 στο Oceanus Procellarum στην Σελήνη στις 20 Απριλίου 1967 στις 12.04 πμ ώρα GMT . Στα γεννέθλια του Χίτλερ. Το σημείο ειναι αυτό όπου στο μέλλον θα προσεληνωθεί σε 33 μηνες το Apollo 12 Lunar Module. Η σελήνη στις 33 μοίρες, πάνω απο τον ορίζοντα του JPL. Συμπτώσεις είναι, μην βάλεται τίποτα περίεργο με τον νού σας. Δείτε ποδόσφαιρο, ασχολειθείτε με την πολιτική, δείτε χαζοκούτι, ολα καλά είναι !!!












Εικόνα 10. Το σημείο προσγειώσεως του Apollo 11 στην Σελήνη. Η 33η αποστολη των ΗΠΑ στην Σελήνη. Σε 33 λεπτά μετά την προσελήνωση στις 20 Ιουλίου 1969 στις 8.50 μμ ώρα GMT κοιτώντας Νοτιανατολικά. Ο Σείριος – Ισις στις 19,5 μοίρες και ο Aldrin και ο Armstrong κάνουν το "communion ceremony." Δηλαδή κατι σαν την δική μας μετάληψη, μην ξεχνάτε οτι οι αστροναύτες είναι 33 βαθμού τέκτονες.










Εικόνα 11 και 12. Η εκτόξευση του Apollo 15, και η προσελήνωση του Lunar module "Falcon" στο Hadley Rille. Η εκτόξευση στο ακρωτήριο Κανάβεραλ στις 26 Ιουλίου 1971 στις 13.34 ώρα GMT, με τον Σείριο στις 33,33 μοίρες Και η προσελήνωση στις 30 Ιουλίου 1971 στις 22.16 ώρα GMT, με την ζώνη του Ωρίωνα στις 33 μοίρες.
















Εικόνα 13. Προσελήνωση του Lunar Module ονόματι Orion, του Apollo 16 στα υψίπεδα του Καρτέσιου, στις 20 Απριλίου 1972 , ώρα 9.24 μμ EDT. Στον ουρανό κάτω απο τον ορίζοντα του γεγονότος στις 33 μοίρες ειναι ο Σείριος.




Εικόνα 14. Ταυτόχρονα στον ουρανό του γνωστού μας JPL, ο Σείριος στις 33
μοίρες κάτω απο τον ορίζοντα του γεγονότος.



Εικόνα 15. Ταυτόχρονα όπως φαίνεται στον ουρανό του Mission Control, Houston, την ώρα που το LM Orion/Osiris. Ο Mintaka της ζώνης του Ωρίωνα στις 19.5 μοίρες, πάνω απο τον ορίζοντα του γεγονότος.












Εικόνα 16. Η προσγείωση στον Αρη του Mars Pathfinder, σε συντεταγμένες του Αρη 19.5 Βόρεια και 33.33 Δυτικά, στις 4 Ιουλίου 1997. Με τη Γη στις 19.5 μοίρες. Εδώ χρησιμοποιούνται βασικές αρχές της Τετραεδρικής συμμετρίας στην Υπερδιαστατική Φυσική.












Και τελειώνουμε με κάτι που θα φανεί άσχετο στον μέσο αναγνώστη. Αν και οι αναγνώστες του Mystery ειναι υποψιασμένοι. Αφορά την παγκόσμια πρεμιέρα του Αρμαγεδών. Εγινε ακριβώς στις 8.00 μμ ώρα EDT . Ο ηθοποιός Ben Affleck, είπε στην συνέντευξη που του έπαιρνε το Entertainment Television εξω απο την αίθουσα στις 7.55 μμ ώρα EDT στις 29.06.98 "I'm sorry, I've gotta go. They told us they were staring the movie at eight sharp and they wouldn't wait."






Εικόνα 17. Ακριβώς στις 8.00 μμ ώρα EDT που άρχιζε η προβολή του Αρμαγεδών, στον ουρανό του Kennedy Space Center στις 33 μοίρες πάνω απο τον ορίζοντα ήταν ο Regulus και στις 33 μοίρες απο κάτω ήταν η ζώνη του Ωρίωνα.








Εικονα 18. Καμπουλ Αφγανισταν στην εναρξη των επιθεσεων των ΗΠΑ κατα στοχων των Ταλιμπαν στις 10/07/2001 στις 12.20MM ωρα EDT. Ο Οριωνας στις 19,5 μοιρες κατω απο τον οριζοντα του γεγονοτος.




Εικονα 19. Η αρχη της υπερδιαστατικης φυσικης.








Επίλογος






Εγω τι άλλο να προσθέσω, όποιος έχει ΕΛΕΥΘΕΡΟ νου καταλαβαίνει. Ειμαστε σε ένα matrix απίστευτα πιο άσχημο απο το έργο. Ομως ο ανώτερος εαυτός μας εχει απίστευτη ισχύ, κατα μέσο όρο πολλών φυσικών ηλίων. Αρκεί να ξεκουνηθούμε, και τότε η Γη ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ !!!






Ίων Μάγγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails