LightBlog

Από εργαστηριακές εξετάσεις προκύπτει ότι η ευρωπαϊκή superbug e.coli ήταν βιολογικά τεχνητή ώστε να προκαλέσει τον μαζικό θάνατο τ...

Ανατριχιαστική Αποκάλυψη : Ο e.coli είναι εργαστηριακός ιός - Μια τρομοκρατική επίθεση από τις φαρμακευτικές εταιρείεςΑπό εργαστηριακές εξετάσεις προκύπτει ότι η ευρωπαϊκή superbug e.coli ήταν βιολογικά τεχνητή ώστε να προκαλέσει τον μαζικό θάνατο των καταναλωτών .

Το παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη σε ολόκληρη την ΕΕ, όπου ένα σούπερ ανθεκτικό στέλεχος της e.coli έχει γεμίσει με ασθενείς τα νοσοκομεία στη Γερμανία, αλλά σχεδόν κανείς δεν μιλάει για το πώς μπόρεσε το e.coli ξαφνικά να γίνει ανθεκτικό σε οκτώ διαφορετικές τάξεις αντιβιοτικών φαρμάκων και, στη συνέχεια, να εμφανιστεί στα τρόφιμα.

Η συγκεκριμένη παραλλαγή e.coli είναι μέλος της O104 στελέχους και τα O104 στελέχη δεν είναι σχεδόν ποτέ , ανθεκτικό στα αντιβιοτικά. Για να αποκτήσουν αυτή την αντίσταση, πρέπει να εκτίθενται κατ 'επανάληψη σε αντιβιοτικά, προκειμένου να υποστούν την « μετάλλαξη» που τους ωθεί προς την πλήρη ανοσία στα φάρμακα.


Έτσι, εάν είστε περίεργοι για την προέλευση του εν λόγω στελέχους, μπορείτε να αναστρέψει τη λειτουργία του κατ 'ουσίαν, τον γενετικό κώδικα του E.coli καινα προσδιορίσετε έτσι με αρκετή ακρίβεια σε ποιά αντιβιοτικά ήταν εκτεθειμένες κατά την εξέληξή του. Αυτό το βήμα έχει ήδη γίνει (βλ. παρακάτω), και, εάν κοιτάξει κανείς τη γενετική αποκωδικοποίηση αυτού του O104 στελέχους που απειλεί τώρα τους καταναλωτές σε ολόκληρη την ΕΕ, προκύπτει μια συναρπαστική εικόνα για το πώς θα πρέπει να έχει δει το φως.

Μετά την αποκωδικοποίηση της γενετική σύνθεσης του O104 στελέχους, διαπιστώθηκε ότι είναι ανθεκτικός σε όλες τις ακόλουθες κατηγορίες και τους συνδυασμούς αντιβιοτικών:

• πενικιλίνες
• τετρακυκλίνη
• ναλιδιξικό οξύ
• τριμεθοπρίμη-sulfamethoxazol
• κεφαλοσπορίνες
• αμοξυκιλλίνη / κλαβουλανικό οξύ
• πιπερακιλλίνη-sulbactam
• πιπερακιλλίνη-ταζομπακτάμης

Επιπλέον, το O104 στέλεχος έχει την ικανότητα να παράγει ειδικά ένζυμα που θα δώσει αυτό που θα ονομάζαμε «σούπερ βακτήριο" γνωστό από τεχνική άποψη ως ESBLs: 
"Επέκταση φάσματος β-λακταμασών (ESBLs) είναι ένζυμα που μπορούν να παράγονται από τα βακτήρια που τα καθιστά ανθεκτικά στις κεφαλοσπορίνες π.χ. cefuroxime, κεφοταξίμη και κεφταζιντίμης - που είναι οι πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα αντιβιοτικά σε πολλά νοσοκομεία», εξηγεί η Υπηρεσία Προστασίας Υγείας στη Βρετανία. (http://www.hpa.org.uk/Topics/InfectiousDiseases/InfectionsAZ/ESBLs/  )

Συν τοις άλλοις, αυτό το O104 στέλεχος διαθέτει δύο γονίδια - TEM-1 και CTX-M-15 - και  «έχουν κάνει τους γιατρούς να  ανατριχιάζουν για πρώτη φορά μετά από το 1990», αναφέρει η εφημερίδα The Guardian (http://www.guardian.co. uk / commentis ...). Και γιατί ανατριχιάζουν οι γιατροί ; Διότι είναι τόσο θανατηφόρο και διότι πολλοί άνθρωποι έχουν μολυνθεί από το βακτήριο αυτό όπως η εμπειρία δείχνει πιθανόν θα πεθάνουν.

Λοιπόν, πώς, ακριβώς, κάνεις ένα βακτηριακό στέλεχος τόσο ανθεκτικό στα αντιβιοτικά , σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες φαρμάκων και να διαθέτει δύο θανατηφόρες γονιδιακές μεταλλάξεις συν ESBL δυνατότητες ενζύμου;

Υπάρχει πραγματικά μόνο ένας τρόπος να συμβεί αυτό - θα πρέπει να εκθέσεετε αυτό το στέλεχος της E.coli στο σύνολο των οκτώ κατηγοριών αντιβιοτικών φαρμάκων. Συνήθως βέβαια ,αυτό δεν γίνεται την ίδια στιγμή : Πρώτα θα το εκθέσετε στην πενικιλίνη και να βρει ο επιζών αποικίες που είναι ανθεκτικές στην πενικιλίνη. Παίρνετε τότε αυτές τις  αποικίες που επιζούν και τις εκθέτετε σε τετρακυκλίνη. Οι επιζώντες αποικίες είναι πλέον ανθεκτικές  τόσο στην πενικιλίνη όσο και στην τετρακυκλίνη. Μπορείτε να εκθέσετε στη συνέχεια σε ένα φάρμακο sulfa και να συλλέξετε τις σωζόμενες αποικίες από αυτό, και ούτω καθεξής. Είναι μια διαδικασία γενετικής επιλογής που μπορεί να γίνει σε ένα εργαστήριο με  επιθυμητό αποτέλεσμα.
Παρά το γεγονός ότι η ίδια η διαδικασία είναι πιο περίπλοκη από αυτό, το αποτέλεσμα είναι ότι δημιουργεί ένα στέλεχος της E.coli που είναι ανθεκτικά σε οκτώ κατηγορίες αντιβιοτικών απαιτεί επανειλημμένες και επίμονες εκτίθεται σε αυτά τα αντιβιοτικά. Είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστεί κανείς πώς να συμβεί αυτό θα μπορούσε από μόνη της στο φυσικό κόσμο. Για παράδειγμα, εάν αυτό βακτήρια προέρχονται από τα τρόφιμα (όπως μας έχουν πει), τότε που έκανε την απόκτηση του συνόλου αυτής της αντίστασης στα αντιβιοτικά λόγω του γεγονότος ότι τα αντιβιοτικά δεν χρησιμοποιούνται στα λαχανικά;

Είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστεί κανείς πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό από μόνο του στον φυσικό κόσμο. Για παράδειγμα, εάν αυτό το βακτήριο προέρχονται από τα τρόφιμα (όπως μας έχουν πει), τότε που έκανε την απόκτηση του συνόλου αυτής της αντίστασης στα αντιβιοτικά ,λόγω του γεγονότος ότι τα αντιβιοτικά δεν χρησιμοποιούνται στα λαχανικά;

Με απλά λόγια, αυτό το super στέλεχος e.coli δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί από το φυσικό περιβάλλον. Και αυτό αφήνει μόνο μία εξήγηση για το από πού πραγματικά προήλθε :  από κάποιο  εργαστήριο.

Αυτό το στέλεχος της E.coli είναι σχεδόν σίγουρα κατασκευασμένο σε κάποιο εργαστήριο και στη συνέχεια απελευθερώθηκε στην προμήθεια τροφίμων για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Ποιός είναι αυτός ο σκοπός ; Είναι προφανές, νομίζω : μείωση του πληθυσμού και έλεγχο της παγκόσμιας προμήθειας τροφίμων , απαγόρευση καλλιέργειας λαχανικών κλπ !


Η γερμανική παραλλαγή του Ε coli, γνωστή ως O104, είναι ένα υβρίδιο των στελεχών που μπορεί να προκαλέσει διάρροια με αίμα και νεφρική βλάβη που ονομάζεται« αιμολυτικό ουραιμικό σύνδρομο

Τώρα, να θυμάστε: Όλα αυτά συμβαίνουν κάτω από την αρβύλα της απαγόρευσης της ΕΕ για τα φαρμακευτικά βότανα και τα συμπληρώματα διατροφής - την απαγόρευση που θέτει εκτός νόμου απροκάλυπτα διατροφικές θεραπείες που βοηθούν να κρατήσουν τους ανθρώπους υγιείς και απαλλαγμένους από τη νόσο. Τώρα που είναι παράνομα όλα αυτά τα βότανα και συμπληρώματα, το επόμενο βήμα είναι να κάνει τους ανθρώπους να φοβούνται τα φρέσκα τρόφημα, πάρα πολύ. Αυτό συμβαίνει γιατί τα νωπά λαχανικά είναι τα φάρμακα, και για όσο διάστημα το κοινό έχει το δικαίωμα να αγοράζουν φρέσκα λαχανικά, μπορεί να αποτρέψουν πάντα τις ασθένειες . 

Οι γενετικώς τροποποιημένοι οργανισμοί διαδραματίζουν ανάλογο ρόλο σε όλα αυτά: Είναι σχεδιασμένα για να μολύνουν την παροχή τροφίμων με το γενετικό κώδικα που προκαλεί εκτεταμένη στειρότητα  στον ανθρωπο και φυσικά η θεραπεία θα έρθει από τις μεγάλες εταιρείες φαρμάκων .


Γιατί στοχοποιήθηκε η Ισπανία όμως ;  
Ίσως να θυμάστε οταν διέρρευσαν  πληροφορίες από το Wikileaks και αποκάλήφθηκε ότι η Ισπανία αντιστάθηκε στην εισαγωγή γενετικώς τροποποιημένων οργανισμών στη γεωργική καλλιέργια . Ακόμη και  η κυβέρνηση των ΗΠΑ απείλησε συγκεκαλυμμένα με πολιτικά αντίποινα για την αντίστασή της. Αυτή η ψευδής κατηγορία της Ισπανίας για τους θανάτους από το e.coli είναι πιθανότατα αντίποινα για την απροθυμία της Ισπανίας να μεταπηδήσουν  στη μόδα των γενετικώς τροποποιημένων οργανισμών.


O Mike Adams μιλά για το E-coli και το "σχέδιο"
Από ΤΟΞΟΤΗ : 


Δεν μπορώ να γνωρίζω αν είναι τεχνητά κατασκευασμένο το e-coli, όπως υποστηρίζουν οι κύριοι στο βίντεο, ωστόσο ομολογώ πως πρώτη φορά το συνάντησα σε σχέση με τις ασθένειες που προκαλούνται κατά την κατανάλωση κρεάτων από βοοειδή που έχουν τραφεί -ενάντια στη φύση τους!!!- με καλαμπόκι.

Ίσως να πρόκειται και για μετάλλαξη του βακτηριδίου λόγω ακριβώς της αφύσικης επέμβασης του ανθρώπου στη διατροφική αλυσίδα... Ωστόσο τα διεστραμμένα μυαλά έχουν δημιουργήσει τόσα "τέρατα" που δεν αποκλείεται τίποτε...

Σε σχετική ανάρτηση ανέφερα:

"* e-coli: (Από το φάκελο "Τι τρώμε" του Eric Schlosser)

.. "Το E. coli 0157:H7 αποτελεί μεταλλαγμένη μορφή ενός βακτηριδίου που βρίσκεται σε αφθονία στο ανθρώπινο πεπτικό σύστημα. Τα περισσότερα βακτηρίδια E. coli μας βοηθούν να χωνεύουμε τις τροφές, συνθέτουν βιταμίνες και μας προφυλάσσουν από επικίνδυνους μικροοργανισμούς. Ωστόσο, το E. coli 0157:H7 μπορεί να απελευθερώσει μια ισχυρή τοξίνη -τη "βεροτοξίνη", ή "τοξίνη Σίγκα"- η οποία προσβάλλει την επένδυση του εντέρου. Μερικά άτομα προσβάλλονται από E. coli 0157:H7, αλλά δεν αρρωσταίνουν. Άλλοι παθαίνουν ήπια διάρροια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι έντονοι κοιλιακοί πόνοι ακολουθούνται από υδαρή, και κατόπιν αιματώδη διάρροια, η οποία υποχωρεί περίπου σε μια εβδομάδα. Μερικές φορές η διάρροια συνοδεύεται από εμετό και χαμηλό πυρετό."


Τώρα πως το βακτηρίδιο συνδέεται το βακτηρίδιο αυτό με τα λαχανικά...
όταν η μέχρι τώρα γνώση ήταν που δημιουργείται εντός του στομάχου των βοοειδών... προφανώς θέλουν να μας απομακρύνουν από τη φυσική-βιολογική τροφή ακόμη περισσότερο στα πλαίσια του ελέγχου της τροφής μας...
κατά τη γραμμή Κίσσινγκερ: 
"Αν ελέγχεις το πετρέλαιο ελέγχεις τα κράτη-
Αν ελέγχεις την τροφή ελέγχεις τον πληθυσμό"...

Θα επανέλθω και με περισσότερα στοιχεία, ωστόσο δείτε εν τω μεταξύ και την ανάρτηση εκείνη όπου υπάρχουν πολύ περισσότερα στοιχεία σχετικά:

FOOD INC.--> οι λίγοι που ελέγχουν την τροφή μας...


Αν όμως το έχουν απομονώσει και μολύνουν (από αέρος για παράδειγμα με τη χρήση των αεροψεκασμών) τις καλλιέργειες είναι φανερό πως πάνε να δημιουργήσουν πρόβλημα για να περάσουν και πάλι μια έτοιμη-προσχεδιασμένη "λύση": τον περιορισμό των μικρών καλλιεργειών ώστε η τροφή μας να ελέγχεται -όπως το κάνει ήδη σε μεγάλο βαθμό- από τις πολυεθνικές...

Μαζί με την καταστρεπτική μονοκαλλιέργεια, τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα, τα υβρίδια και τα μεταλλαγμένα, σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου όλοι -ακόμη και σε γλάστρες στα μπαλκόνια- φυτεύουν μικρούς λαχανόκηπους... αυτό θέλουν να είναι ένα επιπλέον χτύπημα στην υγεία του ανθρώπου, αλλά και την υποταγή του στον έλεγχο και την εξουσία τους... που ως "ουσία" τους μόνο την ακόρεστη δίψα για υποταγή των ανθρώπων στις καταστροφικές ορέξεις τους μπορώ να διακρίνω...

ΕΜΕΙΣ ωστόσο οφείλουμε και πρέπει να προχωρήσουμε σταθερά προς την αυτάρκεια και την τοπική φυσική-βιολογική καλλιέργεια! Δεν θέλουμε άλλα δηλητήρια από τα "μαγειρέματα" τους!
Η τροφή μας είναι το γιατρικό μας!

3 σχόλια:

 1. πο-πο!!!Δεν το ηξερα αυτο!ειναι πραγματικα πολυ ανατριχιαστικο!εγω δουλευω στην εταιρια τροφιμων ,εχω τρια παιδια και χρονια τωρα ,τα ταιζω οσο πιο θρεπτικα τροφιμα μπορω.Ευχαριστω για την ενημερωση.Για να ξερετε ειμαι η (Βασιλικη Πασιετζου).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας κατανοω και πιστευω πως κι εγω θα το ελεγα αυτο.Σας απαντω γιατι νοιαζομαι για τους ανθρωπους που εχουν την ιδια αποποψη με εμενα,οχι οτι δεν συμπαθψω τους ανθρωπους που εχουν διαφορετικη αποψη.Ισα-ισα που εχον κι εκεινοι τη δικη τιυς αποψη.Λοιπον,κι εγω εχω δυο παιδια,τον Γιαννακη και την Αφροδιτη.ο Γιαννακης ειναι 8 χρονων και η Αφροδιτουλα ειναι 14 χρονων.Λοιπον,προσπαθω κι εγω να τους κανω να αγαπησουν τα φροτα και τα λαχανικα.Ο Γιαννακης τροει αρκετα λαχανικα,αλλα η Αφροδιτη τα σιχαινεται.Ειμαι η Δαναη Στρατου.

   Διαγραφή
 2. Καλησπέρα.Δυστυχώς μας χτυπούν όσο μπορούν μέσα από την τροφή μας.Πρέπει να ενημερωνόμαστε όσο γίνεται για να προφυλάξουμε την υγεία των παιδιών μας και την δική μας. Με τον κώδικα αλιμεντάριους η ανθρωπότητα θα γνωρίσει πολλά δεινά.Υπομονή χρειάζεται να έχουμε και ελπίδα ότι το σύστημά τους κάπου θα σκαλώσει και θα πέσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails