Καλώς ήλθατε στο ιστολόγιό μου

Το ιστολόγιο αυτό έχω σταματήσει να το λειτουργώ, μετά από ένα πρόβλημα που είχε και κράτησε 2 χρόνια. Ελάτε στο "Έρευνα - ενημέρωση 2" για τις επόμενες αναρτήσεις.

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Μυστήριο με περίεργο κρανίο που βρέθηκε στην Ρωσία. 
Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται ένα περίεργο επιμηκές κρανίο που βρέθηκε  τον Ιανουάριο του 2009 από αρχαιολόγους σε δάσος  στο Ομσκ της Ρωσίας.

Το  
Μουσείο Ιστορίας και Πολιτισμού του Ομσκ, χρονολόγησε το κρανίο γύρω στο 4ο αιώνα π. Χ.
Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι η παραμόρφωση του κρανίου οφείλεται σε κάποιο έθιμο των ανθρώπων της εποχής όπου με την παραμόρφωση των κρανίων των νηπίων, και με αυτό τον τρόπο αυξάνονταν οι νοητικές τους ικανότητες.Η εξήγηση αυτή όμως δεν είναι ικανοποιητική,καθώς παρόμοια κρανία έχουν βρεθεί σε αρκετές περιοχές του πλανήτη που γεωγραφικά δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους(Το κρανίο της φωτογραφίας έχει βρεθεί στο Περού)άλλα και θα ήταν δύσκολη η επαφή αυτών των λαών για να έχουν κάποιο κοινό έθιμο.

Υπάρχουν αναπαραστάσεις σε πολλούς λαούς με ανθρώπους που έχουν τέτοια κρανία σχεδόν σε κάθε πολιτισμό.Δηλαδή άνθρωποι με τέτοια κρανία φαίνεται ότι κυκλοφορούσαν ανάμεσα σε όλους τους λαούς, από την Ρωσία μέχρι την Κεντρική Αμερική!!


Παρακολουθείστε το βίντεο ,
διαβάστε αυτό, δείτε τις παρακάτω εικόνες,και θα τα ξαναπούμε...

http://kosmos-theotherside.blogspot.com

 ΒΙΣΑΛΤΗΣ/visaltis.blogspot


1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails

avandia

Share