Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Υπήρξε ποτέ ο εξωγήινος του Ρόσγουελ; Μήπως μας δουλεύουν οι Αμερικάνοι?

Χτυπάνε πάνω στον ενθουσιασμό και το πάθος για αναζήτηση
του αγνώστου που κυριεύει τον κόσμο?
 
 
Πρόκειται για μύθευμα που δημιουργήθηκε το 1947, όταν ένα κατασκοπευτικό «μπαλόνι» της αεροπορίας των ΗΠΑ έπεσε στα περίχωρα του Ρόσγουελ στο Νέο Μεξικό.
Τότε οι τοπικές εφημερίδες μιλούσαν για πτώση ενός άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου (UFO). Μετά από λίγα χρόνια κάποιοι φανατικοί ουφολόγοι άρχισαν να διαδίδουν ότι στο Ρόσγουελ είχε πέσει ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο μαζί με το πλήρωμά του- ορισμένοι υποστήριαζαν ότι επιβίωσε ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Τελικά προβλήθηκε στην τηλεόραση ένα ντοκιμαντέρ που υποτίθεται πως έδειχνε την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε το 1947 στο πτώμα ενός από τους εξωγήινους. Όμως οι ειδικοί παθολόγοι και χειρουργοί που μελέτησαν αυτό το «τεκμήριο» συμφωνούν ότι όποιος πραγματοποίησε την «αυτοψία» δεν είχε καθόλου γνώσεις ιατρικής. Επιπλέον, διάφορες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το «ντοκιμαντέρ» είναι πλαστό και επίσης ότι ο «εξωγήινος» ήταν μια κούκλα, δημιουργία ενός ειδικού στα τεχνικά εφέ.


 Η ασπρόμαυρη λήψη με την περίφημη νεκροψία «βγήκε» στη δημοσιότητα το 1995.
Αμέσως μετά την προβολή, το φιλμάκι προκάλεσε παγκόσμια παράκρουση. Τα ΜΜΕ του πλανήτη έσπευσαν να αναμεταδώσουν τις εικόνες, οι ερευνητές που ασχολούνταν με τα ΑΤΙΑ ένιωσαν δικαιωμένοι και ο κόσμος που μέχρι τότε πίστευε ότι υπάρχει «κάτι εκεί έξω» δεν χόρταινε να παρακολουθεί τις εξελίξεις που προέκυπταν από τη μεγάλη αποκάλυψη.
Ο Ρέι  Σαντίλι παραδέχτηκε χρόνια μετά ότι το διάσημο βιντεάκι ήταν κατασκευασμένο. Το 2006 μάλιστα, βγήκε στους κινηματογράφους βρετανική ταινία με τίτλο «Alien Autopsy», στην οποία «πρωταγωνιστεί» και ο ίδιος ο Σαντίλι και εξηγεί πώς και γιατί έφτιαξε το βίντεο της νεκροψίας.
Το απίστευτο της ιστορίας είναι ότι, παρά την παραδοχή του ότι επί μια δεκαετία κορόιδεψε αριστοτεχνικά τον κόσμο, υπάρχουν ακόμα και σήμερα πολλοί που πιστεύουν στην αυθεντικότητα του βίντεο και θεωρούν ότι ο Σαντίλι πιέστηκε να ανασκευάσει από κυβερνήσεις και συμφέροντα! 


Θα μου πείτε βέβαια τώρα "Γιατί, το αποκλείεις να προσπαθούν πράγματι να το καλύψουν?" Δηλαδή, κάτι για το οποίο η αμερικανική κυβέρνηση τους είχε δώσει το οκ να προχωρήσουν,τώρα άλλαξε γνώμη και θέλει να το κουκουλώσει? Και μόνο να αναλογιστεί κανείς πως μαθαίνουμε απο τα ΜΜΕ πάντα αυτά που αυτοί θέλουν να μαθουμε, τοτε καταλαβαίνουμε πως αν είχε γίνει κάτι τοσο σημαντικό,σίγουρα δεν θα το μαθαίναμε από τα ΜΜΕ των Αμερικανών και τα μεγάλα κανάλια,που είναι 100% ελεγχόμενα.


Εμένα με έπεισε ακόμα περισσότερο το παρακάτω άρθρο,το οποίο θα βρείτε [εδώ] .Δώστε ιδιαίτερη βάση στην φωτογραφία με τον εξωγήινο και στο μοντέρνο τηλέφωνο που υπάρχει ακριβώς απο πάνω του! Ένα τηλέφωνο που σίγουρα δεν ανήκει στην εποχή του 1947 !


Στο άρθρο μου "Το Σχέδιο ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ της NASA (NASA's Project Blue Beam)" θα βρείτε απαντήσεις για ποιον λόγο πιθανόν μας κοροϊδεύουν με όλα αυτά.


http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=1424
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=75151

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails